Ariavent.nl is onderdeel van Handelsmaatschappij Technische Services Nederland B.V. en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59703296.


Ariavent.nl is importeur/distributeur van Luchtbehandeling Systemen van meerdere fabrikanten voor in Nederland.


Luchtbehandeling Systemen:

Ariavent is gespecialiseerd in: luchtfiltersystemen en luchtbehandeling voor horeca gelegenheden; afzuiginstallaties en afzuigsystemen in bars, restaurants en horecakeukens. Ariavent levert tevens verschillende modellen RVS horeca afzuigkappen. Standaard in ons assortiment treft u het type doosmodel, schuin model, en eilandmodel. Tevens zijn we gespecialiseerd in maatwerk zoals afzuigkappen op maat.

Is een product niet standaard verkrijgbaar, dan ontwerpen en produceren wij het zelf. Hierdoor leveren wij gegarandeerd een passende oplossing voor elk budget. De monteurs van Ariavent zijn gespecialiseerd in het installeren van de meest uiteenlopende ventilatiesystemen. Bij onze klanten voeren we de opdrachten op een vertrouwde en persoonlijke wijze uit. Wij zijn niet slechts een webshop, maar bieden naast het leveren van producten ook een montagedienst en 24 uur servicedienst met landelijke dekking, Onze professionals staan altijd voor u klaar.

Al 5 jaar actief in de branche en kunnen u daardoor van een betrouwbaar en vakkundig advies voorzien. In ons pand aan de Abberdaan 50 te Amsterdam, maar natuurlijk ook op locatie, staan wij al lange tijd klaar voor onze klanten en hopelijk binnenkort ook voor u!