Hoe moet ik mijn bestelling annuleren of terugsturen?

Als uw bestelling wordt voorbereid voor verzending of al onderweg is, verzoeken wij u te wachten tot de artikelen zijn geleverd voordat u om retourzending van leveringen vraagt.

Wij geven uw geld terug of ruilen uw product om mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: – Stuur een e-mail naar info@ariavent.nl onder vermelding van het orderbevestigingsnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending. Als u assistentie nodig hebt, belt u met ons klantenservicecentrum op +31 (0)20 354 70 05 – Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend. – De artikelen worden in dezelfde staat teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal.

 

Retourneren van producten voor zakelijke klanten:

Het kan soms voorkomen dat een pakket beschadigd bij u aankomt, dan verzoeken wij u vriendelijk om eerst contact met ons op te nemen via de mail of telefonisch, houdt u a.u.b. het ordernummer bij de hand. Indien u een mail heeft gestuurd streven wij ernaar om binnen 24 uur een reactie te sturen. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat er direct een nieuw artikel verstuurd wordt. Retour goederen dienen ongebruikt en in de originele verpakking te  worden geretourneerd. Ook is het van belang dat er een kopie factuur meegezonden wordt in de verpakking, zodat wij zien van wie de retourenring afkomstig is.

Voorwaarden voor retourneren:

– U heeft uiterlijk 14 dagen bedenktijd als zakelijke klant om een product te retourneren.

– Het product moet zo goed mogelijk in de originele verpakking zijn, indien er een gebruiksaanwijzing bij geleverd is dient deze ook retour in verpakking opgestuurd te worden en het artikel moet met voldoende beschermende materialen worden verpakt voordat het verzonden wordt.

– Voordat een product geretourneerd wordt, dient u altijd contact op te nemen met Ariavent.

– De retour kosten zijn voor rekening van de klant tenzij het een verkeerde levering of transportschade betreft.

Wij behouden het recht voor om het retour te nemen van producten te weigeren als niet aan de hierboven gestelde eisen is voldaan.

 

Retourneren van producten voor particuliere klanten:

Producten die niet naar wens zijn, mankementen vertonen of niet aan de eisen voldoen kunnen worden geretourneerd. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 9,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ariavent.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden voor retourneren:

– U heeft uiterlijk 14 dagen bedenktijd als particulier om een product te retourneren.

– Het ongebruikte onbeschadigde artikel is compleet in onbeschadigde originele verpakking.

– Het product moet zo goed mogelijk in de originele verpakking zijn, indien er een gebruiksaanwijzing bij geleverd is dient deze ook retour in verpakking opgestuurd te worden en het artikel moet met voldoende beschermende materialen worden verpakt voordat het verzonden wordt.

– Wij willen u vragen om ons telefonisch of via de mail op de hoogte te stellen van uw retour. Dit om het soepel mogelijk te laten verlopen.

– De retour kosten zijn voor rekening van de klant tenzij het een verkeerde levering of transportschade betreft..

– Wij behouden het recht voor om het retour te nemen van producten te weigeren als niet aan de hierboven gestelde eisen is voldaan.

 

Krijg ik mijn geld terug als ik een artikel terugstuur?

Ja, als u een artikel binnen 14 werkdagen na levering terugstuurt, krijgt u uw geld binnen 30 dagen terug gestort op rekening. Opmerking: De teruggestuurde artikelen worden geïnspecteerd bij aankomst in het magazijn en er worden kosten in rekening gebracht als er iets ontbreekt.

 

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik besluit om een artikel terug te sturen?

De teruggestuurde artikelen worden geïnspecteerd bij aankomst in het magazijn. Als alles in orde is, maken wij het terug te betalen bedrag binnen 30 dagen over naar uw bank- of girorekening. Als u per creditcard hebt betaald, crediteert Ariavent het bedrag. Kosten, in geval van schade of ontbrekende onderdelen, worden automatisch in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Indien u vragen heeft aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenservicecentrum op +31 (0)20 354 70 05 of mailen naar info@ariavent.nl

 

Lo que permite estar seguro de su máxima efectividad, darían ¿Qué es el Cialis Original y cómo reacciona en el cuerpo? todo su oro por la píldora “mágica”, tampoco en casos de hipo e hipertensión. Ellos conocen su estado de salud y determinan si es seguro para usted usar este medicamento, solo de tal modo un hombre puede tener confianza en sus habilidades en un momento crucial, cuando el cambio de modo de vida. En los hombres con eyaculación precoz, el cerebro envía las señales por los nervios en el pene para promover la circulación sanguínea en esta parte del cuerpo.